donderdag 6 mei 2010

foto's Magical Crossings

Hier even tussendoor wat foto's van ons huis, Magical Crossings.
We zijn t er over eens dat de inrichting niet onze smaak is maar er is wel aandacht aan besteedt.
Als je binnen komt stap je meteen in de woonkamer met open keuken. Overal ligt vloerbedekking in crème kleur, lekker zacht maar o zo besmettelijk dus hoe ze t schoon houden ... ? No idea. In de keuken liggen tegels en dit kan gebroken servies veroorzaken, schrijft zij uit eigen ervaring. Een glas en 'n kopje tot nu toe.
In de keuken aanwezig: vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron, oven, fornuis, waterkoker, broodrooster, grote koelkast met vries-gedeelte en ijsblokjesmaker. Dubbele gootsteen waarvan in 1 helft een food crusher (oid) zit. "Niet met je vingers in dat gat, jongens!"
Grote eettafel, genoeg potten en pannen, servies en glaswerk. Royale zithoek met een 3 zits en 2 zits bank en nog een fauttuil. Een gigantisch tv aan de muur met ik-weet-niet-hoeveel zenders en natuurlijk een dvd speler. Er zijn ook 26 films aanwezig en bij WinDixie huur je voor 1 Dollar een film, voor 24 uur.

Verder vind je op de begane grond nog een ruime wc met wastafel, dit is ook de route naar t zwembad.
Bij de deur hangt uitleg over t alarm: als je naar buiten gaat duw je op t knopje, je gaat naar buiten en sluit de deur. Als je de deur opent om naar binnen te gaan gaat er sowieso een alarm af, zodra je op dat knopje duwt is t stil en das erg prettig. T alarm is verplicht by law en heeft iets te maken met kleine kinderen, verdrinking en getting to court.
Ook is nog een 'washok' met wasmachine, droger en strijkbenodigdheden. Vandaaruit kun je de garage in die in dit soort huizen vaak is omgetoverd tot games room zodat je de auto niet binnen kunt zetten maar waar de kinderen wel lol (kunnen) hebben met een biljart, air hockey, fruitautomaat enz.

Vanuit de woonkamer ga je de trap op naar boven, ook hier weer van dat zachte hoogpolige tapijt. T is de bedoeling dat je in huis geen schoenen draagt en dan is dit lekker voor je voeten. Of t hygiënisch is, is een tweede maar daar malen wij niet om.
Boven zijn 4 slaapkamers waarvan 2 kinderkamers, ieder in eigen stijl (Disney of movies) en met tv en Playstation. De twee master bedrooms hebben een ensuite badkamer waarvan eentje ook vanaf de overloop te bereiken is. De ene heeft een hoekbad, een aparte douche en achter de zoveelste deur een wc. De andere badkamer heeft gewoon een bad, een wc en een dubbele wasbak. Er zijn mensen die t thuis met minder moeten doen (de meesten!) dus ook hier klaagt niemand. Beide master bedrooms hebben een tv met dvd speler en zijn smaakvol ingericht, althans als t je smaak is.
Op de overloop een kast vol handdoeken!

T lijkt alsof men hier niet bekend is met t fenomeen afval scheiden want nergens in de keuken of info-map vinden we informatie over t scheiden van papier, plastic of glas. Tot nu toe hebben we dan ook maar alles in de vuilnisemmer gedaan, behalve t glaswerk. De vuilniszakken gaan er vlot door heen maar ze kosten geen drol dus vooruit maar.

Qua tuin ben ik snel uitverteld: alleen voor en niet erg groot maar t doet wel lekker Amerikaans aan met een veranda! Een ruime oprit voor ruime auto's.
Achter t huis is t gekooide zwembad zodat er geen ongedierte en rommel in t water kan vallen en je geen last hebt van rondkruipende vriendjes.

Oke, genoeg. Foto's!



Magical Crossings en onze Ford Explorer



uitzicht vanaf de eettafel


Donja's kamer


Noël's kamer





 

6 opmerkingen:

  1. Hoi Marloes (en familie),
    ja inderdaad, alles gaat in 1 vuilniszak. Afvalscheiding is onbekend. Maar Walmart promoot wel het inleveren van alle plastic zakjes ......die ze zelf eerst om zo'n beetje elk artikel heen schuiven. Da's wel gek.
    Leuk verslag schrijf je! Deze zondag mag ik "los", en ga dit keer naar een villa in de wijk Indian Creek.
    Veel plezier nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stuitert bij jullie het servies dan niet..?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik had vandeweek al ff het filmpje op de site van de villa bekeken. althans voor zover het ging, want hij bleef steeds hangen....
    ondanks dat het ook mijn smaak niet is, is er wel goed over nagedacht volgens mij. en het is LUXE!!!

    groetjes, kim

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk verslag!!! Zou best een paar weekjes aan die levensstijl kunnen wennen. Tjonge wat een luxe. Enjoy it.

    Grtz Ans -X-

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou er zo in gaan hoor ;-)))
    Genieten met hoofdletters zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Howdy folks, wat een geweldige vakantie hebben jullie tot nu toe!!!! Echt super !!!!! Marloes, ik geniet ook weer elke keer van je verslagen, je doet t zo leuk dat t net lijkt of we erbij zijn(was t maar waar). Geniet er nog maar van allemaal want voor je t weet ben je weer terug in t koude kikkerlandje.
    Groetjes Ramona en aanhang

    BeantwoordenVerwijderen